marți, 24 noiembrie 2009

La cantina cu dl. Rector UB, prof. dr. Ioan Panzaru - partea 2: cainii FPSE

Salutare! (2.0, via Blogger sau Facebook sau de unde citesti)

Iata ca trecem la o a doua problema - cainii din spatiul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si Facultatii de Chimie. Aparent, acestia nu pot fi alungați... (n.r. am ajuns să fim conduși de câini, ca noi nu ne lasam sa-i alungam, lor nu li se poate da amenda.. bine ca nu sunt si membri ai comunitatii academice), pentru că apar reacții foarte violente și virulente din partea apărătorilor drepturilor animalelor. Asa ca studentele sunt in continuare nevoite sa suporte riscuri (si unele si muscaturi, fie ele si relativ usoare).

Eh.. vom cauta solutii, speram sa poata fi „cazati” intr-un tarc in curtea facultatii. Alte solutii... sa ne luam pistoale cu bile si sa tragem in ei pana pleaca :)) [glumesc..?]. Asta e, tot timpul vor fi persoane sensibile, si persoane care vor suferi de pe urma sensibilitatii altora...

Eh, daca asta a fost o veste proasta, iti doresc numai vesti bune in urmatoarele zile ;)
Mihai

P.S. Daca esti animal right activist mi-ar placea sa te pun in contact cu cateva fete muscate de caini. Nu, nu am nimic cu cainii in general, doar cu cei care perturba invatamantul superior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu