marți, 23 iunie 2009

Pana unde?

Până unde merge dependența de putere? Până unde merge egoismul unor oameni investiți de alții, și presupuși reprezentanți ai lor? Ce însemnăm noi, ce înseamnă oamenii simpli, pe acest pământ? Ce înseamnă o revoluție? Unde duce setea de putere?

Sper ca toți liderii să ia aminte de întâmplările din Iran, și de situația de acolo, înainte să se pună pe sine mai presus de dorințele celor pe care îi reprezintă. Sper ca toți să reușim să înțelegem gravitatea unei revoluții. Dacă nu s-o înțelegem, atunci măcar să ne temem de a fi puși în situația s-o înțelegem... dar în același timp, să fim pregătiți de ea, atunci când alții se vor hotărâ să ne calce în picioare.

O lecție despre sacrificiu, luptă, durere, moarte, filmată în Iran. O lecție care dincolo de statisticile legate de victime, ne arată imagini a cel puțin două din ele. Fiecare din ele, ca fiecare din sutele, miile de morți dintr-o revoluție dusă pentru drepturi, fie că e vorba de aceasta, fie că e vorba de alta. Găsiți un film impresionant la adresa de mai jos [Imaginile sunt foarte violente și explicite]:

http://www.youtube.com/watch?v=npdISZUtdmU

Cu respect și cu speranță,
Mihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu